Ensimmäinen viesti. Merkitkää tämä sivu!

Näin aloittaessani uutta, elämäni ensimmäistä blogia on varmaan paras selvittää pari perusasiaa siltä varalta, että tänne joku on eksynyt. Luultavasti tällaisella stressaantuneella ja monestakin syystä ylityöllistyneellä yläkoulun matematiikan opettajalla ei ole ihan lähipäivinä aikaa tehdä tästä blogista hirväen monipulosta runsaudensarvea. Eli malttakaa mielenne.

Nimen olen kyllä keksinyt tälle blogille. Toivottavasti se nimenä on riittävän poikkeuksellinen, että se ei aivan huku Suomen kaikkien sijoitusblogien ja lukuvinkkisivujen vyöryvien massojen alle. Niitä nimittäin on jo nyt varsinainen leegio, eikä uudella yrittäjällä varsinkaan tällä kielialueella voi oletusarvona olla mikään valtaisa nopea suosio ainakaan lukijamäärällä mitaten.

Jos nyt kuitenkin joku on on tälle sivulle tiensä jo nyt löytänyt, niin toimikoon tämä ensimmäinen blogiteksti ns. "teaserina". Merkitkää siis tämä sivu selaimenne suosikkilistalle, jos haluatte saada säästönne poikimaan, tai haluatte maailmankuvaa avartavia lukuvinkkejä.  Jänniä blogitekstejä on luvassa!

Kunhan nyt tämä Kaakkois-Suomen kansankynttilä pääsee vauhtiin...


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tämä A:lla alkava firma ostetaan ilmeisesti ulos pörssistä

Osakesalkun arvo pomppasi – miksi en stressaa ainakaan tästä?

Helmikuun katsaus: kuukausiosto kävi toteen