Tein vielä yhden osakeoston tänä vuonna

 Jatkoin nyt suunnitelmani mukaan, ja tein maaliskuun kuukausioston nyt kuun puolivälin tienoilla. Ostin 17.3. lukumäärän mukaan tasamäärät lääkejätti Pfizeria hintaan 35,75 taalaa kappaleelta ja AT&T:tä 30,1 $/kpl.


Siis maksamani hinta ei ollut viikon matalin eikä korkein, eikä kummankaan osakkeen hinta ole mennyt aivan nollille viikon lopulla, joten laiskan pitkäaikaissijoittajan ostokseksi oli tähän mennessä ihan OK ostotapahtuma.


Mitä tämän jälkeen? Teen vielä pari vastaavansuuruista ostosta indeksirahastojen laarista kevätkuukausina, eli aloitan pitkään harkitun matkani kohti indeksisijoittamisen maailmaa. Varovasti ja hiljalleen. Sitten pidänkin vuoden 2021 jälkimmäisen puoliskon verran taukoa sijoittamisesta, ja katson taas vuoden vaihtuessa, miten paljon voin tehdä lisäostoja vuonna 2022. Todennäköisesti vuodenvaihteen tienoilla tapahtuvat taas seuraavat osakeostoni. Tämä on helppoa tässä vaiheessa.


Monia aiheita sijoittamisesta ja sijoitusblogien ynnä muun somen maailmasta pyörii minullakin mielessä, mutta ehkäpä niiden aika tulee vielä. Nyt ei oikein jaksa. Uskon, että te kaikki harvat ja valistuneet lukijani osaatte pysyä kaukana huijauksista ja käyttäytyä asiallisesti ilman minunkin painavia puheenvuorojani, joten ehtiihän sitä pelastaa maailmaa tuonnempanakin. Tässä kohtaa hoidan virkaani ja se riittäköön, muu on ekstraa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Puolivuotiskatsaus säästöihin 2023

Marraskuun tarinoita vuosimalli 2023