Omistukset

Toivottavasti alla olevat Sharevilleen johtavat kuvalinkit toimivat ikuisesti, sillä ne ovat tämän Omistukset-sivun  koko sisältö ainakin tällä hetkellä.

Nordnetissa olevien sijoitusteni jakautuma:
Nordnetissa olevien sijoitusteni kehitys:
  Vuoden 2018 viimeisen kvartaalin alusta lähtien lähes koko sijoitussalkkuni on ollut Nordnetissa. Loput, noin 5-7 prosenttia kokonaissalkustani on Pyn Elite erikoissijoitusrahastossa, jolla ei ole mitään tekemistä Nordnetin eikä siis Sharevillen käyränkään kanssa. Siispä tämä Sharevillen Nordnet-käyrä näyttää lähes oikeaa kehitystä sijoitussalkulleni, mutta vain lähes.

Siltä varalta, että innostut Sharevillessä tutkimaan useiden vuosien mittaista sijoituskehitystäni, mainittakoon, että vuoden 2018 enimmäisillä kvartaaleilla ja sitä ennen Nordnetissa ei ollut kuin pieni murto-osa osakkeistani, eli ne amerikkalaiset osakkeet, joten niihin aikoihin asti ulottuva käyrä ei näytä kovin relevanttia informaatiota. Ei välttämättä parempaa eikä huonompaa menestystä kuin todellinen menestykseni, mutta yhtymäkohdat koko salkun menestykseen ovat noiden vanhojen aikojen käyrien kohdalla melko satunnaisia.

Vuonna 2020 aloin asteittain sijoittaa pientä osuutta sijoitusvarallisuudestani uudelle osakesäästötilille. Se tili näkyy erikseen Sharevillessä. Olkoon senkin tilin kuviot nyt tässä näkyvissä:

 

 Eli tämän verran tietoa salkustani voin teille antaa hyvin vaivattomasti. Toivottavasti nämä Sharevillen reaaliaikset "widgetit" toimivat tasaisen varmasti, ettei tämä salkkuosio näytä tyhjältä. Hieman tarkemmin avaan salkun sisältöä aina vuoden vaihteessa, ja silloin tarjolla onkin vähän vaivalloisemmin syntyvä kokonaiskatsaus blogitekstin muodossa. Vanhoja vuosikatsauksia voi kaivella tuosta vasemmalta löytyvästä arkistosta, jos intoa riittää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Puolivuotiskatsaus säästöihin 2023

Marraskuun tarinoita vuosimalli 2023