Omistukset

Toivottavasti alla olevat Sharevilleen johtavat kuvalinkit toimivat ikuisesti, sillä ne ovat tämän Omistukset-sivun  koko sisältö ainakin tällä hetkellä.

Nordnetissa olevien sijoitusteni jakautuma:
Nordnetissa olevien sijoitusteni kehitys:
  Vuoden 2018 viimeisen kvartaalin alusta lähtien lähes koko sijoitussalkkuni on ollut Nordnetissa. Vain pieni osa, noin 6-7 prosenttia kokonaissalkustani on Pyn Elite erikoissijoitusrahastossa, jolla ei ole mitään tekemistä Nordnetin eikä siis Sharevilllen käyränkään kanssa. Siispä tämä käyrä näyttää lähes oikeaa kehitystä sijoitussalkulleni, mutta vain lähes.

Vuoden 2018 enimmäisillä kvartaaleilla ja sitä ennen Nordnetissa ei ollut kuin pieni murto-osa osakkeistani, eli ne amerikkalaiset osakkeet, joten niihin aikoihin asti ulottuva käyrä ei näytä kovin relevanttia informaatiota. Ei välttämättä parempaa eikä hunompaa menestystä kuin todellinen menestykseni, mutta yhtymäkohdat koko salkun menestykseen ovat noiden vanhojen aikojen käyrien kohdalla melko satunnaisia.

Eli tämän verran tietoa salkustani voin teille antaa hyvin vaivattomasti. Toivottavasti nämä Shareville reaaliaikset "widgetit" toimivat tasaisen varmasti, ettei tämä salkkuosio näytä tyhjältä. Hieman tarkemmin avaan salkun sisältöä aina vuoden vaihteessa, ja silloin tarjolla onkin vähän vaivalloisemmin syntyvä kokonaiskatsaus blogitekstin muodossa. Vanhoja vuosikatsauksia voi kaivella tuosta vasemmalta löytyvästä arkistosta, jos intoa riittää

* * * * *

Jos harkitset osakkeisiin sijoittamista, Nordnetiin kannattaa tutustua:

www.Nordnet.fi

Kommentit

Tässä vähän mainoksia ja muuta mielenkiintoista:

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kauppalehden salkkutoiminto on jo melkein hyvä...

Kuulumiset virkavapaalta

Katsaus yläkoulunopen sijoitusvuoteen 2019