Paluu ostosrintamalle kahden sijoituksen voimin

Jossain vaiheessa tämän oli pakko tapahtua. Eli olen taas jatkanut sijoitusten tekemistä ja salkkuni kartuttamista vajaan vuoden ostamistauon jälkeen.

Ostin pikkuruisen erän Nokiaa, mutta olen valmistautunut myös myymään noin suurin piirtein vastaavan erän, kun/jos hinta tässä loppuvuodesta ehkä värähtää hiukan ylöspäin. Eli aika pieni uutinen noin niin kuin salkun painotuksen kannalta. Osto tapahtui keskiviikkona 21.11. hintaan 4,888 euroa per lappu. Ihan hyvä hinta sen päivän ostokseksi, mutta onhan se nyt muutaman sentin laskussa, jos esimerkiksi verrataan perjantain lopetuskurssiin.

Sitten päätin toteuttaa nyt eikä myöhemmin sen Pyn Elite erikoissijoitusrahasto-oston, jota olen suunnitellut viimeiseksi täydennyksekseni siihen rahastoon. Eli merkintäpäivä on kuukauden vaihteessa, joten merkintälomake piti täyttää netissä nyt hyvissä ajoin, eikä ollut mahdollisuutta tutkia rahaston tarkkaa ostohetken hintakehitystä.  Sitten voinkin odotella lähtökohtaiseksi vaikkapa seuraavat viisi vuotta, miten salkunhoitajan pitkän aikavälin ponnistukset tuottavat tulosta.

Tämän tai ensi vuoden puolella olen suunnitellut tekeväni pari tai kolmekin osinko-osakehankintaa, kun Technopoliksen osingot menevät nyt muille maille, ja jotain lohtua tai korviketta pitäisi tässä osinkomuotoisten tulojen sarakkeeseenkin saada. Kerron tarkemmin sitten, kun teen kaupat. Samoin pari pientä myyntiäkin voi olla tulossa.

Mutta vuoden vaihteessa sitten taas tarkemmat sijoitusteni kurssikehityksen vertailut ja salkun sisällön selostukset. Hyvää loppusyksyä!

Kommentit

Tässä vähän mainoksia ja muuta mielenkiintoista:

Ota säästösi hallintaan

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mitenkäs paljon siihen Suomen rikkaimpaan prosenttiin pääsemiseksi oikein tarviittiinkaan?

Kauppalehden salkkutoiminto on jo melkein hyvä...

Norwegian aiheutti ketjureaktion myös muille Nor-alkuisille pankeille S-alkuista unohtamatta