20 kysymystä -blogihaaste

Nimimerkki Omavaraisuushaaste siirsi eteenpäin tässä hiljattain erään pitkäikäisen haasteen kaikille sijoitus- ja talousblogeille kuten myös ihan mille tahansa blogeille, ja minäpä tähän tartuin. Tulosjulistuskausi kun on tällä erää ohi, niin jotain muutakin aihetta on varmasti hyvä tähänkin blogiin taas löytää. Seuraavassa siis 20 kysymyksen blogihaasteen yksi ilmitulo. Haastan samalla kaikki tätä blogia lukevat bloginkirjoittajat vastaamaan samaan haasteeseen, jos ei vielä ole sitä tehnyt.

Nimeni on… Yläkoulunope. Tai se on oikeasti nimimerkki, mutta käytän sitä tässä.
Jotkut tosin kutsuvat minua… oikealla etunimelläni tai jollain lempinimellä, sillä yläkoulun opettajilla on varsin usein joku lempinimi.
Olen syntynyt… jossain päin Etelä-Suomessa, mutta tosin ei siellä päin Etelä-Suomea, kuin nyt asun.
Pienenä olin varma, että minusta tulee… aikuinen. Muita varmuuksia en aivan muista.
Kolme parasta piirrettä minussa on… avuliaisuus, pitkän tähtäimen suunnittelukyky, taloudellisuus. Ehkä. Vaikea kysymys, jäävi vastaaja.
Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… pitää välivuosi työstäni yläkoulussa jäämällä kahdenoista kuukauden palkattomalle virkavapaalle.
Suosikkikaupunkini on… Turku.
Takki ja laukku: Talvitakin merkki on näköjään Esprit (en olisi tiennyt, piti tarkistaa!) ja laukun (eli mustan repun) merkki on Haglöfs (ulkomuistista). (Vai pitäisikö minun jättää pois nämä vaatemerkkien maininnat, kun ei ole mainossopimuksiakaan? No menköön, kun tuli tarkistettua faktat...)
Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Edu Kettunen: Me lähdemme vielä.
Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Koulun ruokala, joku hyvä pöperö...
Suosikkijuomani on… vesi.
Suosikkisarjani just nyt on… Vielä virtaa. (Harmittaa siis just nytkin hiukan, että sitä sarjaa ei ole näytetty moneen vuoteen.)
Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… Ceridal ihoöljy. Pitää korvakäytävät avoimina.
Suosikkisovellus puhelimessani on… Nordnet sovellus.
Mitä pakkaat mukaan matkalle? Laukun, jossa on kaikki tarvittava.
Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Elän vähän vieläkin rennommin kuin ollessani kaikkien näkösällä.
Viimeisin sisustusostoksesi?
En vain muista.
Viimeisin Whatsapp-viesti?
 Sitä ei vielä ole. En siis ole liittynyt Whatsappiin edes vielä tähänkään mennessä.
Paras tapa tuhlata 50 euroa?
 Lisätä nekin seuraavaan sijoituskohteeseen eli siirtää ne eurot Nordnet-tilille. Eivät tosin tuhlaannu välttämättä siinä.
Bravuurini keittiössä? Muikkujen paistaminen ruisjauhoissa.
Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Kysymys sisältää rohkean oletuksen perjantain herkuttelusta, mutta myönnettäköön, sitä kyllä tapahtuu aika säännöllisesti. Esimerkiksi yksi suklaapatukka tyyliin Tupla tai Fazerina. Se voi muuttua aina välillä ihan muuksi, joskus se oli eräs vanukas, joka on kadonnut valikoimista, vapulta alkaen se on taas mikä jäätelö milloinkin...

Kommentit

  1. Mielenkiintoinen blogi. Tunnet matematiikan opena korkoa korolle -laskut hyvin siis! Saatan alkaa seuraamaan blogiasi kun täällä on myös paljon muuta kuin sijoittamista suoraan. Keep up the good work! Oma blogini yrittää myös sisältää ajoittain lifestyle-pohdintoja ( https://sijoitaviisaasti.blogspot.com/ )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puolivuotiskatsaus säästöihin 2023

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Marraskuun tarinoita vuosimalli 2023