Lisäpäivitys: Nordeaa taas hiukan lisää

Tässä vielä päivitys viikko sitten esittelemiini osakekauppoihin.

 

Kuluneen viikon aikana (viikko 2, 2024) en saanut lisää Oma säästöpankin osakkeita haluamallani halvalla hinnalla, joten tiistaina 9.1. päädyin ostamaan edullisempaan suuntaan muuttuneita Nordean osakkeita lopuilla euroilla, joita osakesäästötililläni oli. Hinta oli 11,4 euroa per osake. Nordeahan halpeni vielä hieman tästäkin, mutta luulen, ettei se ole pysyvää. Hinta vaikuttaa edulliselta.

 

Minulla on edelleen vuoden ensimmäisellä viikolla myytyjen UPM:n osakkeiden myyntihinta Nordnetin talletustilillä. Se on yli puolitoista prosenttia sijoitusvarallisuudestani. En ehkä tässä kuussa vielä lyö lukkoon päätöstäni, mutta kaksi vaihtoehtoa on olemassa.

 

Joko ostan luotettavan kotimaisen yhtiön osaketta tai sitten päätän, että osinkojen virta on tällä erää riittävä, ja panostankin "koko maailman indeksiin" ostamalla Nordnetin indeksirahastoa. Joka tapauksessa indeksin osuutta aion lisätä jossain vaiheessa, ja maailman indeksirahasto on jonossa ensimmäinen. Se on hitoriallisestikin kestänyt parhaiten myös koronakuopat ynnä muut, kun tarkastellaan noita Nordnetin indeksirahastoja, joita minulla on pienet niput

 

Kesään mennessä on tietenkin taas tulossa osinkoja, joten siinä vaiheessa pitää taas päätellä, onko indeksin vai uusien osakkeiden vuoro.

 

Katsotaan, mitä onnistun päättämään. Sijoittamatta ne eivät kovin pitkäksi aikaa jää, jos vanhat merkit paikkansa pitävät.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Puolivuotiskatsaus säästöihin 2023

Marraskuun tarinoita vuosimalli 2023