Mullistava päivitys blogin nimeen

Tämä ei ole, eikä tästä tule blogia blogin tekemisestä, mutta olkoon nyt taas yksi postaus tästäkin aiheesta.

Aloittaessani jokunen kuukausi sitten tämän blogin, se tapahtui hetken mielijohteesta. Olin kai aiemminkin leikitellyt ajatuksella, että voisin ehkä kokeilla jonkinlaisen blogin tekemistä, mutta jostain syystä tämä blogin aloitus tapahtui hyvin yllättäen.


Halusin sillä kertaa vain ottaa selvää, kuinka helppoa blogin tekeminen noin periaatteessa on, mutta ilmeisesti tämä Googlen konserniin kuuluva "Blogger" suorastaan käski ja pakotti minut heti siltä istumalta perustamaan blogin. Nimi piti keksiä, sitä mietin hetken aikaa. Pelkkä sijoitusblogi kovin tavallinen ja persoonaton, joten jotain erikoisempaa siihen tarvittiin. Päätin paljastaa ammattini saadakseni henkilökohtaisen näkökulman, ja lisätä blogin aihevalikoimaa kirjoilla, niin saisin lisää erilaista näkökulmaa.


Kun olin saanut blogin alulle, halusin kokeilla, miten blogiin saa mainoksia, miten blogin saa hiukan persoonallisemman näköiseksi, miten pian saisin lukijoita, miten paljon saisin tekstejä aikaan. Tämä kaikki siis perustui täsmälleen siihen, etten ole koskaan aiemmin kirjoittanut blogia, joten vain tekemällä saatoin tietää, osasinko toteuttaa jonkin ajatuksen vai en. Toki suunnittelin samalla monia aiheita ja otsikoita, joita tulisin käsittelemään blogin sisältönä. Sisältö kai se pääasiallisin asia tässä bloginpidossakin on.


Erittäin suunnittelematon aloitus johti kuitenkin siihen, että tuo alussa nopeasti päästäni puristama, tarkoituksellakin hieman kömpelö blogin nimi alkoi tuntua pian liian töksähtävältä ja epäytimekkäältä. En halua muuttaa tämän blogin periaatetta mitenkään, joten nimi ei silti voinut muuttua paljoa ytimekkäämmäksi. "Yläkoulunopen lukemis- ja sijoitusblogi" muuttui siis muotoon "Yläkoulunopen kirjat ja sijoitukset".

Jatkukoon tämä blogi pitkään tällä hiukan vähemmän kommervenkkisella nimellä. Jotain hienosäätöjä varmaan riittää jatkossakin.* * * * *

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Sijoitussalkkuni paras vuosi koko historiassa

Kevät tuo taas osingot, pieni siirto sijoittamisen strategiapelissä