Kymppitonni täynnä - siis katselukertoja

Ensimmäinen vuosi tämän pienen blogini olemassaoloa on nyt melko pitkällä. Katselukertoja täällä blogilla on Bloggerin mukaan ollut n. 10 000 koko historiansa aikana tai oikeastaan tuo tarkka luku saavutettiin juuri äsken, ennen tämän tekstin julkaisuhetkeä. Mukana on tietenkin omiakin sivun tarkastuksia, mutta ilahduttavan moni tätäkin seuraa. Twitter-tililläni on jo yli 70 seuraajaa. Pienten talousaiheisten blogien joukossa tämä lienee yksi pieni muiden joukossa.

Tähän mennessä olen oppinut mm. sen, että talousblogi ei ole maailman paras paikka julkaista mainoksia. Kun ihmisellä on yksi osakevälittäjä, niin hän ei tarvitse muita. Toisaalta säästäväiset talousblogin lukijat eivät (suhteellisesta varakkuudestaan huolimatta) myöskään helposti tartu kuluttamiseen kehottaviin mainoksiin. Eli pienessä talousblogissa mainoksia julkaisemalla esim. yhden euron lisätulojen ansaitseminen vuodessa olisi jo utopistista.

Muotiblogin, sikariblogin, sähkötupakkablogin, uhkapeliblogin tai vaikkapa vodkablogin pitäminen varmaankin tuottaisi enemmän. Ne nimittäin houkuttelisivat ainakin pikavippimainosten ja hämärien arvontalupausten klikkailijoita paljon paremmin. Kokeilkoot ne, joita kiinnostaa, pitääkö arveluni kutinsa. Pikavippimainosta tai välkkyvää arvontakehotusta ei täältä ainakaan pitäisi koskaan löytyä. Huomauttakaa siis, jos yksikin mainos häritsee.

Tässä oli siis hiukan blogia blogin tekemisestä, mutta ensi kerralla jatkan taas blogin aiheen mukaista asialinjaa.

Kommentit

  1. Olen samaa mieltä, ei tätä kirjoittamista kyllä lisätulojen takia kannata tehdä =D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

S-junasta on jäljellä muistot, pääoma plus vuosittainen tuntipalkka, vaan kuukausittainen osinkojuna sen kun puksuttaa

Puolivuotiskatsaus säästöihin 2023

Millainen on osinkovuosi 2023 yläkoulunopen salkussa?